"Som disruptius i acabem de donar amb la fusió perfecta: Pa per foracroissant per dins". Així va anunciar fa quatre dies Bimbo el llançament del seu nou producte: un nou pa de motlle que es fusiona amb un croissant batejat com "cruapán". Els usuaris de TikTok no han trigat a provar-lo i tothom coincideix que aquesta fusió és necessària.

@yasminacg14 Que es esta FANTASÍA POR FAVOOOOR🤤 TENÉIS que probarlo😂 IG:YASMINACARDENAL #fypシ #viral #parati #fyp #cruasan #cruapan #productos #food #foodie #foodporn ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Treu la llesca de pa, la torra i, l'interior (el que té aspecte de croissant), l'unta amb crema de cacau. La reacció: "Mare meva, està boníssim". Aquest vídeo d'una usuària de TikTok serveix com a exemple de la gran acceptació que està tenint el producte. Tothom ha volgut provar aquesta novetat de Bimbo i compartir-ho a les xarxes socials.

"El millor invent que heu creat", li escrivia una noia a la marca. Són molts els que donen l'enhorabona a la firma per aquesta "creació". Això sí, retreuen que l'hagin llançat al setembre, "en plena dieta després de les vacances".

El paquet té un preu que ronda els 2,70 euros.