L’Escala mereix una visita tot l’any. La vila marinera procura oferir la seva millor cara a tots els visitants que es passegen en els seus carrers i places. A Riells, el passeig ofereix unes vistes espectaculars del golf de Roses, que forma part del Club de les Badies més Belles del Món.

I és en aquest indret, just sobre la platja de Riells, que hi trobareu el restaurant l’Escala Park Palm Beach. Situat a primera línia de mar, és obert cada dia per dinar, sopar o per prendre algun aperitiu en bona companyia. L’establiment va obrir les portes un llunyà 1975 i ara fa uns quinze anys va canviar de direcció, sense perdre l’essència d’una proposta marinera molt arrelada al municipi.

L’Escala Park us proposa gaudir de la seva cuina de mercat, en la qual podreu trobar des d’una graellada de peix, fins a una caldereta de llamàntol o un peix al forn, sense oblidar les seves tapes i les postres de la casa, tot plegat maridat amb una variada carta de vins i altres begudes.

La seva terrassa és un oasi que permet gaudir de la proximitat de la mar i de les bones vistes del paisatge. El restaurant també disposa d’una acollidora sala interior, que permet celebrar-hi qualsevol mena d’àpat. El menjador va ser totalment renovat, recentment. L’Escala Park és l’espai ideal per a celebrar-hi les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, sempre servits per un equip professional que coneix molt bé el seu ofici i que fa inoblidable l’estada al restaurant.

Escala Park Palm Beach