Ja és aquí el nou tràiler del remake digital de 'El Rey León', el clàssic d'animació de 1994 creat per Disney que tornarà als cinemes el pròxim 19 de juliol. Una nova versió que, segons sembla en els avenços llançats, recrearà moltes de les mítiques estampes del film original amb les últimes tècniques d'animació digital.

Dirigida per Jon Favreau, la pel·lícula viatja de nou fins al fons de la sabana africana on ha nascut el futur rei. Simba idolatra al seu pare, el rei Mufasa, i es pren molt seriosament el seu propi destí real. Però al regne no tots celebren l'arribada del nou cadell.

Scar, el germà de Mufasa i antic hereu al tron ??que fa la seva primera aparició en aquest nou avançament, té els seus propis plans. La batalla per Pride Rock està assolada per la traïció, la tragèdia i el drama, i acaba amb l'exili de Simba. Amb l'ajuda d'un parell de nous amics, Simba haurà d'aprendre a madurar i a recuperar el que li pertany per dret.

Un film que en la seva versió original compta amb les veus de Donald Glover (Simba), Beyoncé (Nala), Chiwetel Ejiofor (Scar), James Earl Jones (Mufasa), Alfre Woodward (Sarabi), Billy Eichner (Timor) i Seth Rogen (Pumba).