El proper divendres 20 de maig (20.15 h), Albert Pla actuarà al Teatre Municipal de Roses presentant ¿Os acordáis? En aquesta ocasió puja a l'escenari sol, en estat pur, amb tota la força que té per teatralitzar les seves cançons i aconseguir un espectacle d'una poètica inusual, devastadora i electritzant.

¿Os acordáis? és el títol d’una de les darreres cançons que Pla va compondre durant el confinament per la pandèmia, on reflexiona amb ironia sobre l’impacte que ha tingut la crisi del coronavirus a nivell mundial.

El repertori de l’espectacle l’integren cançons que expliquen històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals, crues i surrealistes en les quals el botxí és també víctima, la calma es transforma en tempesta, la comèdia conviu amb la tragèdia i la serenitat desemboca a la disbauxa.

Músic, cantant, actor, escriptor, pallasso, bufó… Pla és un d'aquells exemplars únics a la seva espècie amb una capacitat perpètua per commoure, remoure i sorprendre.

Les entrades (15€) es poden comprar a les taquilles del Teatre Municipal els dijous i divendres de 12 a 14 h, i el mateix dia de l’espectacle una hora abans de l’inici. Descomptes per a titulars de Carnet Jove, Club Roses Cultura, Carnet de Jubilat.