Segueix-nos a les xarxes socials:

L’Orquestra de Guitarres de Barcelona desembarca a la Basílica de Castelló d'Empúries el 19 d'agost

Queden poques entrades pel seu concert al Mediterranean Guitar Festival

L’Orquestra de Guitarres de Barcelona desembarca a la Basílica de Castelló d'Empúries el 19 d'agostMediterranean Guitar Festival

L’Orquestra de Guitarres de Barcelona, amb més de 25 anys de trajectòria, és considerada una de les orquestres pioneres del món i reconeguda com una de les millors de l'actualitat.

El pròxim 19 d'agost a les 21h aquests músics arribaran a la Basílica de Castelló d'Empúries per actuar al Mediterranean Guitar Festival. Un concert que ha aixecat una gran expectació, motiu pel qual queden poques entrades disponibles, les quals es poden adquirir a través de la web del festival: http://www.mediterraneanguitarfestival.com 

Durant aquests 25 anys, han format part de l’Orquestra més de 150 guitarristes de nombroses nacionalitats. Alguns d'ells han continuat la seva carrera musical de forma brillant com a solistes. Fins i tot, alguns han estat seleccionats per formar part de l’European Guitar and Mandolin Youth Orchestra juntament amb altres músics de tots els països europeus.

L'Orquestra de Guitarres de Barcelona ha tocat a les sales més prestigioses de l'estat i ha mantingut una intensa activitat internacional, un exemple és quan el 2000 va participar al Festival Internacional de Guitarra de l’Havana o les seves múltiples participacions al Festival de Música del Mediterrani els anys 2008, 2011, 2013, 2014 i 2018 o les seves dues exitoses gires pels Estats Units els anys 2009 i 2011.

Prem per veure més contingut per a tu