La vila de Llançà acull aquest cap de setmana la primera Fira del Vi Ecològic, que tindrà lloc a la plaça Major. El certamen oferirà vins de diversos cellers d'arreu de Catalunya, com Alta Alella i la Gravera, així com de França, que presentaran algunes de les seves varietats.

La Fira funcionarà amb tiquets. Els assistents podran comprar la copa commemorativa per un euro, i podran adquirir també els tiquets que desitgin per a la degustació de vins.

També s'habilitarà una zona de taules i cadires per poder gaudir del menjar i beure, ja que també s'oferiran pintxos i tapes. La Fira, a més, es completarà amb algunes parades d'artesania, que ocuparan els carrers del voltant de la plaça Major. Per als més petits, s'instal·laran algunes atraccions al preu de quatre euros per dia.

Com a clausura, demà, a partir de les set de la tarda, s'oferirà un espectacle de facloneria: 'Acariciando el Aire', col·laborador del programa 'Vaya Fauna', que emet Tele5.

D'altra banda, l'1 i 2 d'agost, el passeig Marítim de acollirà una nova edició de la Fira de la Cervesa Artesana. En aquest tercer any, a part de degustar les diferents varietats de cervesa, el visitant ho podrà acompanyar amb les tapes i tastets que oferirà un càtering de Llançà. A més, el dissabte, a les onze de la nit, hi haurà l'actuació del grup de música J's Band, que versionarà temes de rock i pop. Les dues fires estan organitzades per Expo-Kultur i compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llançà.