Dilluns, a les 16.40, el magazín de la tarda de TV3, presentat per Helena Garcia Melero i Espartac Peran, repassarà l’actualitat del cap de setmana i 'La filosofia de Merlí' parlarà dels estoics. Espartac s’instal·la a Castelló d’Empúries.

En el programa de dilluns, Xavier Sardà, Montserrat Nebrera, Joan Plans, Manel Manchón i Pere Mas analitzaran l'actualitat política, cultural i social del cap de setmana a la sobretaula del plató, amb un esment especial a la crisi en el si del PSOE.

També es viurà la prèvia del capítol d'aquesta setmana de 'Merlí'; en parlarà l'especialista en televisió i filòsof Francesc Orteu. Aquesta setmana, a 'La filosofia de Merlí', es coneixerà el pensament dels estoics, els pensadors que creien que l'ésser humà està limitat per un destí inexorable que no pot controlar i davant del qual només es pot resignar.

Espartac Peran s’instal·la a Castelló d'Empúries i anirà a parlar amb els nens d'una escola per saber com veuen la seva vila.

A més, es viurà una ruta artística especial per al 'Divendres' per Castelló d'Empúries, on es veuran algunes de les obres que s'exposaran el cap de setmana a la 9a Ruta de l'Art, les quals se sotmetran a l'anàlisi del nostre especialista, que no és altre que Marc Giró.