Segueix-nos a les xarxes socials:

Del 22 al 24 d'agost

Trenta activitats artístiques al MiCC de Maçanet de Cabrenys

30 activitats artístiques al MiCC de Maçanet de Cabrenys

Trenta activitats artístiques al MiCC de Maçanet de CabrenysEMPORDA.INFO

La Mostra Independent de Cultura Contemporània (MiCC) omplirà d’art contemporani places i carrers de Maçanet de Cabrenys, un poble acostumat a l’acolliment d’esdeveniment artístics. La Mostra, que tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 d’agost combina una trentena d’activitats i exposicions entre artistes locals i professionals.

La mostra utilitzarà espais interiors i exteriors municipals, que l’Ajuntament ha cedit a l’organització, així com espais privats que es convertiran en petits museus durant els tres dies de la mostra. Així la mostra s'obre a bars i restaurants, cases particulars i aparadors de botigues, entre d'altres.

La MiCC combinarà una trentena d’activitats i exposicions durant tot el cap de setmana. S’hi podrà veure pintura, escultura, gravats, muntatges, fotografia, litografies i videoart. A banda, compta amb una programació per tots els públics, on hi haurà percussions, concerts, màgia, teatre, i tallers per nens i joves.

El MiCC l’organitza La Fabrica Espectacles, una petita productora d’esdeveniments maçanetenca que inicia així l’aventura d’organitzar una mostra pròpia.

Prem per veure més contingut per a tu