Defuncions del 27 de març de 2024 a l'Alt Empordà

Defuncions i necrològiques a l'Alt Empordà.

Defuncions i necrològiques a l'Alt Empordà.

Empordà

Empordà

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques, defuncions i funerals del dia a la comarca de l'Alt Empordà. Si voleu publicar una esquela, podeu dirigir-vos a publicitat@emporda.info o al telèfon 972 510 715.

AGULLANA

CATALINA PEITAVI MAYA

Ha mort als 83 anys. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Agullana.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

PILAR DE FRIAS SOLÁN

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Enrique Cortés Carbó. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

L’ESCALA

ISABEL RAMÍREZ GALLARDO

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Alfonso Royán Barba. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LLANÇÀ

JOSEP BARNEDA POL

Ha mort als 88 anys. Era vidu i tenia dues filles. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Llançà.

PERALADA

MARÍA ÁNGELES MARCHAL MAESTRO

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Ramon Manzano Roura. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Peralada.

PORTBOU

ISABEL PICAMAL FERNÁNDEZ

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Alfonso Moreno Rubio i tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint