Segueix-nos a les xarxes socials:

NOVETAT

Skoda Scala, tecnologia compacta

L'ARRIBADA AL MERCAT COMPACTE DE LA MARCA TXECA HA ESTAT ACOMPANYADA D'UN AMPLI DESPLEGAMENT TECNOLÒGIC

Skoda Scala, tecnologia compactaSkoda

El factor tecnològic s'ha consolidat com un dels factors de compra més importants per a l'usuari actual. Les innovadores prestacions que ofereixen els automòbils avui en dia en matèria de seguretat, connectivitat i confort són cada vegada més demanades per uns conductors que inclouen cada cop més sovint premisses racionals a l'hora d'adquirir un vehicle. Amb aquesta idea Skoda ha desenvolupat el seu nou model compacte, l’Scala.

El model de la marca txeca -que substitueix l’Spaceback- és un clar exemple de com la indústria de l'automòbil ha aconseguit popularitzar tot un ventall de sistemes, fins fa pocs anys tan sols a l'abast de models d'alta gamma. La versatilitat que ofereix l’Scala al llarg dels seus 4,36 metres i el seu espaiós interior es veuen reforçats amb tot un desplegament de dispositius que afecten diverses facetes del vehicle. Una d'elles és la reservada a la connectivitat i les prestacions multimèdia. Els sistemes d’infoentreteniment inclouen pantalles d'entre 6,5 i 9,2 polzades. La pantalla tàctil té una posició elevada al tauler de control, dins del camp de visió del conductor i l'acompanyant, mentre que l’Skoda Sound System incorpora un subwoofer i 10 altaveus.

De manera opcional, l'Scala pot equipar el Virtual Cockpit amb una pantalla de 10,25 polzades; la més gran del seu segment. A més, amb el servei Skoda Connect es pot accedir a serveis on-line, inclosos els de bloqueig i desbloqueig del cotxe amb el mòbil. En matèria d'assistència a la conducció destaquen sistemes com el Side Assist millorat, que indica al conductor si s'acosta un vehicle per darrere per avançar o si està al punt cec.

També pot equipar altres assistents com el de trànsit posterior, el control de creuer adaptatiu, el de reconeixement de línies de la carretera o el Front Assist, que inclou les funcions de fre d'emergència en ciutat i protecció predictiva de vianants.

Prem per veure més contingut per a tu