Segueix-nos a les xarxes socials:

El Cotxe de l'Any dels Lectors 2019 ja té els seus sis finalistes

Volvo XC40, BMW X2, Nissan Leaf, Mercedes-Benz Classe A, Peugeot 508 i Audi A1 Sportback són els protagonistes de la votació final de la dissetena edició d'aquest guardó

El Cotxe de l'Any dels Lectors 2019 ja té els seus sis finalistesEMPORDA.INFO

El Premi Cotxe de l'Any dels Lectors 2019 de Prensa Ibérica, grup al qual pertany el Setmanari de l'Alt EMPORDÀ, i La Vanguardia ja té als seus sis candidats. Amb la conclusió de la primera fase de votacions mensuals ja s'han donat a conèixer els vehicles que van a formar part de la votació final d'uns premis que compleixen el seu dissetè aniversari.

D'aquesta manera, els nous Volvo XC40, BMW X2, Nissan Leaf, Mercedes-Benz Classe A, Peugeot 508 i Audi A1 Sportback componen la llista d'aspirants a aquest reconeixement en què, un cop més, els usuaris són els principals protagonistes.

La pàgina web oficial del Premi ha reunit al llarg de tot l'any a les més destacades novetats del món del motor. Un total de 30 vehicles que han estat valorats pels lectors al llarg de les 10 votacions mensuals realitzades, a les que han seguit la definitiva selecció final dels sis candidats per part dels diferents periodistes especialitzats en el món del motor dels diaris que formen part de Prensa Ibérica i La Vanguardia.

D'aquesta manera, aquests sis vehicles entren en la lluita per obtenir la distinció de Cotxe de l'Any dels Lectors aconseguida en anteriors edicions pels Audi A8, Q5 i Q3, BMW Sèrie 5, Alfa Romeo 159, Citroën C4, Ford Mondeo en dues de les seves generacions, Seat Ibiza i Ateca, Volvo V40, Peugeot 308, els Opel Meriva i Astra, aquest últim guardonat en dues ocasions il'Hyundai i30.

La votació final del Cotxe de l'Any dels Lectors es porta a terme a la pàgina web www.mejorcoche.epi.es des de l'1 de novembre i fins al 17 de desembre, quan es desvetllarà el nom del vehicle guanyador.

Prem per veure més contingut per a tu