La Policia de Marsella, a França, va detenir el passat dia 3 de gener a un adolescent de 17 anys per ficar el seu nebot de tan sols dos sense roba en un congelador i gravar-ho.

Els fets van passar en realitat el dia 2 d'aquest mateix mes, moment en què el jove va decidir realitzar la malifeta, immortalitzar-la amb el seu telèfon mòbil i pujar-la a la xarxa social snapchat, segons informa 'La Provence'.

En pocs minuts, la indignació es va apoderar dels usuaris, que no van dubtar a denunciar aquesta crueltat a través de diverses plataformes.

La majoria de les acusacions van arribar a través de Pharos, una plataforma que permet denunciar els continguts i comportaments il·legals en línia. Gràcies a això, la Policia de la ciutat va tenir constància dels fets i va poder localitzar el menor.

Finalment, va ser detingut al seu domicili el dia 3, on va admetre immediatament haver ficat al seu nebot, que només tenia dos anys i estava gairebé nu, en un gran congelador durant uns segons.

Segons el jove, ho va fer sol "per diversió". El nen de dos anys es troba en bon estat i l'autor dels fets serà portat davant el jutge el pròxim dissabte.