L'autor del tiroteig ocorregut aquesta matinada en una discoteca del sud d'Alemanya, amb dos morts i tres ferits, és un home de 34 anys d'origen iraquià, segons han informat fonts policials al canal de televisió NTV, que de moment descarten un rerefons terrorista a l'atac.

Entre els dos morts es troba el propi agressor, que ha mort per trets de la policia, mentre que tres persones han patit ferides de gravetat. Segons ha relatat a aquest mitjà Fritz Bezikofer, portaveu de la policia, l'autor del tiroteig no és un refugiat, sinó un ciutadà d'origen iraquià establert a Alemanya i les circumstàncies que van precedir al seu atac fan pensar que no hi ha un rerefons terrorista.

L'atac no s'ha fet amb una pistola, sinó amb una arma de llarg calibre, encara que sense precisar si es tractava d'una automàtica, com afirmen alguns testimonis presencials citats per aquest canal.

Després d'obrir foc dins de la discoteca "Grey Club", situada en una zona industrial de Constanza, on hi ha altres locals semblants, l'agressor ha sortit a l'exterior i ha tractat de fugir. Poc després s'ha produït un tiroteig entre l'agressor i forces policials desplaçades al lloc, de resultes del qual ha patit ferides greus i ha mort poc després en un hospital.