Un supervivent de l'accident aeri del vol IX-812 d'Air India Express que s'ha estavellat aquest dissabte a l´aeroport de Mangalore, causant la mort d'almenys 160 persones, va relatar com va escapar de l'aparell en flames a la cadena local TV9.

El supervivent, anomenat Abdulla, va relatar que en un primer moment es va sentir "un soroll semblant al de la rebentada d'un neumàtic". Després, va intentar sortir per la part davantera de l'avió, però que en estar en flames va haver de retrocedir. "L'avió s'ha partit en dos", va dir. "Vaig saltar fora de l'aparell després que s'estavellés i vaig veure dues persones sortint", va afegir.

D'altra banda, Mohiuddin Bava, un testimoni presencial va explicar a la cadena CNN-IBN que "l'avió ja havia aterrat", però que "hi havia una pluja lleugera" i això va poder produir que l'aparell "patinés". "Després es va cremar i la gent del poble vam sortir corrent al rescat", va explicar.

Un total de 166 persones, entre elles sis tripulants, viatjaven a bord del Boeing 737-800 d'Air India Express procedent de Dubai que s'ha estavellat aquest dissabte quan intentava aterrar a l'aeroport de Mangalore, situat a l'estat de Karnataka, a al sud-oest de l'Índia, va informar la companyia aèria.