Una trentena de membres dels CDR de Girona han protestat contra JxCat. L'acció ha tingut lloc fora de l'auditori del Palau de Congressos, on la formació independentista ha fet un míting aquest dimecres al vespre, per la campanya del 10-N. La cap de llista, Laura Borràs, ha conversat amb un dels activistes, després que d'altres s'hi neguessin prèviament, un cop l'acte ja havia acabat. "Ja n'hi ha prou de parlar, és l'hora de lluitar", "Obriu les presons", "No són 9, són 49" -en referència als empresonats-, "Escolta JxCat: la paciència s'ha acabat", o "Prou repressió, Buch dimissió" han estat les consignes que han cridat els activistes, que sostenien la pancarta 'Mori el mal Govern, defensem el mandat 1-O'.

Acompanyada del director de continguts de la campanya, Francesc de Dalmases, Borràs s'ha apropat als concentrats i els ha preguntat si volien dialogar: "Voleu parlar o no?". En no obtenir resposta, Borràs i Dalmases han continuat insistint, fins que un dels membres dels CDR se'ls ha apropat i han conversat durant uns 10 minuts.

L'acció ha transcorregut sense incidents, sota la vigilància d'una desena d'agents dels Mossos d'Esquadra. Els activistes també tenien cartells amb la cara del president del Govern, Quim Torra, de cap per avall, on recordaven la seva crida als propis CDR d'"apretar".

Les protestes dels CDR estan sent habituals en els mítings de la campanya del 10-N. En cadascun d'ells, Borràs s'ha apropat per parlar amb els activistes.