26 de octubre de 2018
26.10.2018

El TSJC registra la querella de VOX contra l´alcaldessa de Girona per la plaça U d´Octubre

El tribunal també admet la denúncia del partit d´ultradreta contra la Mesa per tramitar els vots de Puigdemont i els diputats de JxCat

26.10.2018 | 06:30
L'alcaldessa, durant la inaugaració de la Plaça.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va registrar la querella de VOX contra l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, pel canvi de nom i la placa de la plaça Constitució per U d'Octubre de 2017.
El partit va presentar-la el mes de juliol als jutjats de Girona, que ara l'han derivada al TSJC perquè Madrenas té la condició d'aforada perquè és diputada de Junts per Catalunya al Parlament. A la querella, consideren que Madrenas podria haver incorregut en delictes d'incitació a l'odi, ultratge a Espanya, contra l'honor, malversació de fons públics i desobediència al Tribunal Constitucional. No només pel canvi de nom sinó també per la nova placa en què es qualifica l'actuació policial durant el referèndum de «brutal agressió». A la querella també hi van incloure la festa que es va fer per celebrar el canvi. El TSJC també va admetre la querella de VOX contra la Mesa del Parlament per la tramitació del vot delegat dels diputats de JxCat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook