04 de juny de 2017
04.06.2017

Una branca de grans dimensions d'un arbre del Jardí de la Infància cau a sobre de la vorera

ERC-MES, a l'Ajuntament, recorda que no és el primer cop que passa i alerta que és perillós perquè hi ha un espai de jocs infantils molt a prop

04.06.2017 | 06:30
Bombers i brigades al Jardí de la Infància.

Els Bombers i treballadors de les brigades municipals van haver d'actuar ahir al migdia per retirar una branca de grans dimensions d'un arbre del Jardí de la Infància de Girona que havia caigut a sobre de la vorera i el carril bici del carrer del Carme. Cap persona va resultar ferida. Molt a prop hi ha un conjunt de jocs infantils.

Amb la intervenció es van revisar altres branques i es van treure per evitar nous incidents. La mida de la resta vegetal caiguda impedia fins i tot als vianants que poguessin seguir caminant per la vorera i havien de fer-ho per l'asfalt.

El regidor del grup municipal d'ERC-MES Pere Albertí va denunciar ahir mateix, poc després del succés, que ja havia advertit en un ple municipal que l'estat de les branques dels arbres del Jardí de la Infància no era l'adient en tots els casos. La intervenció en aquell ple estava motivada ja per la caiguda d'una altra branca. Aquell cop Pere Albertí es va preguntar, com ahir, si caldrà que algun nen prengui mal per solucionar-ho.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema