La Vall de Sant Daniel de Girona acollirà demà una cursa i una passejada solidària a favor del servei d'alimentació infantil de la Creu Roja. Totes les inscripcions dels participants i les donacions voluntàries es destinaran a projectes relacionats amb l'alimentació dels més petits.

Aquesta és la quarta edició de la cursa i la passejada, que s'inclou dins del programa de Fires. A través d'aquesta activitat lúdica, esportiva i pensada per fer amb familiars o amics, la Creu Roja pretén sensibilitzar la ciutadania de la necessitat de donar suport a les famílies en situació de vulnerabilitat i que no poden garantir una alimentació adequada als seus fills.

La cursa començarà a les nou del matí amb la recollida dels dorsals, mentre que els participants podran sortir a partir de les deu. El traçat serà de 15,5 quilòmetres i 650 metres de desnivell. Consta de pujades dures i baixades que permetran anar ràpid i gaudir del recorregut.

La sortida de la passejada es realitzarà a un quart d'onze del matí. En aquest cas, constarà d'un recorregut de cinc quilòmetres que es preveu cobrir en dues hores. Aquest recorregut permetrà conèixer les cinc fonts de la Vall de Sant Daniel.

Les inscripcions costen sis euros per a la passejada (a partir de deu anys) i onze per a la cursa, mentre que també es poden fer donatius voluntaris. Al final, els participants gaudiran d'una botifarrada i diversos obsequis.