La primera fase de les obres de millora del Centre Parroquial de Sarrià de Ter podria començar a principis de 2017. Fins ara s'havia analitzat l'edifici en relació a la construcció original i el seus usos i captar les intencions del que es vol fer. L'estudi, que es presentarà en breu, dirà què cal fer, quins costos té i amb quines fases es podria realitzar. L'immoble, com la majoria de construccions d'aquest tipus dels anys 70, es troba en un estat precari però no té cap mancança greu. El projecte mínim inicial anirà més enllà del que es va presentar al procés participatiu, i això farà que el pressupost també sigui més elevat que els 200.000 euros previstos. Els representants de l'Ajuntament han informat que s'estan buscant fonts de finançament diverses per arribar fins als 300.000 euros, segons ha informat Ràdio Sarrià.

Comissió de seguiment

La sala de plens de l'Ajuntament de Sarrià de Ter ha acollit recentment la comissió de seguiment del procés participatiu dels pressupostos. Pel que fa a la instal·lació de parcs infantils, el tinent d'alcalde Narcís Fajula va informar que s'havien presentat quatre propostes de diferents empreses. D'aquestes, han arribat fins a la fase final les dues que ofereixen diferents millores respecte a la proposta original, tant amb número d'elements com en materials.

Al llarg dels propers dies es decidirà quina és l'opció finalment escollida i la instal·lació es començarà immediatament. Segons la previsió municipal, a finals de novembre o principis de desembre es podran reinaugurar els diferents espais modificats.