21 de octubre de 2015
21.10.2015

Girona acollirà una fira que ensenyarà els oficis als més petits

La primera edició de «Jo de gran vull ser...» es farà del 5 al 8 de novembre i serà per a infants de 3 a 12 anys

21.10.2015 | 06:30

El Palau Firal de Girona es convertirà durant quatre dies -del 5 al 8 de novembre- en un espai dedicat als més petits amb la celebració de la primera fira d'educació i entreteniment familiar «Jo de gran vull ser...». «Aprofitant que el 20 de novembre és el dia internacional del nen, hem volgut celebrar-ho aprenent i jugant en una fira en la qual les empreses baixaran un esglaó i ensenyaran als nens el món dels oficis» va explicar la responsable de l'esdeveniment, Cristina Teixidor durant la presentació feta ahir al matí a l'Ajuntament gironí. La fira estarà destinada a nens i nenes de 3 a 12 anys, que a través d'una quinzena d'activitats podran exercir professions de diferents camps: periodisme, fusteria, odontologia, pastisseria i fleca, construcció i arquitectura, instrucció de vol, patinatge, bàsquet, música i interpretació, motociclisme, policia, bomber, gestió de residus, vidrieria o recuiteria, entre d'altres.
A més, un d'aquests tallers -el de música i interpretació- estarà dirigit per la cantant i actriu Gisela, qui presentarà el seu últim disc amb cançons infantils del segell musical d'Eurekakids, Wonderful Gis. «Explicaré als nens com ha estat la meva trajectòria professional, cantant i mostrant-los com és el món artístic» va assenyalar l'artista barcelonina. A part dels tallers, al pis superior s'hi instal·laran inflables, un futbolí humà, una pista de patinatge i diverses food trucks.
El recinte estarà obert de deu del matí fins a les set de la tarda i l'entrada costarà entre 3 i 10 euros en funció de l'edat. «Aquesta fira promou la part pedagògica que és més important que la lúdica» va concloure l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook