L'Ajuntament de Girona licitarà en els propers dies les obres per arranjar l'aparcament del CAP de Montilivi, que és una de les demandes històriques del barri. L'objectiu del consistori és que els treballs puguin començar de forma immediata per evitar que les pluges de la primavera tornin a enfangar el terreny. En total, es destinaran 85.000 euros (obtinguts gràcies a una subvenció de la Diputació) a aquestes obres immediates. De tota manera, el regidor d'Urbanisme, Carles Ribas (CiU), assenyala que més endavant l'aparcament requerirà una reforma més global.

Ribas explica que aquests 85.000 euros es destinaran a reparar a arranjar el sistema de sanjement per evitar que les pluges de la primavera causin problemes, ja que l'espai no està asfaltat i per tant la terra sovint es converteix en fang. D'altra banda, també es millorarà la il·luminació. Tot i això, Ribas deixa clar que aquesta millora no hipotecarà la possible reforma que s'hi faci en el futur, que ha de ser molt més àmplia.

El consistori té molt clar que vol actuar "ràpid" i per això Ribas explica que el projecte es licitarà en els propers dies, i confia que els treballs puguin començar en un parell de setmanes com a màxim.

Ja fa molts anys que l'Associació de Veïns de Montilivi demana que l'aparcament del centre de salut s'anivelli i quedi emporlanat. De fet, el tema dels desguassos d'aigua és el que més els preocupa. Per això, veuen amb bons ulls que s'executi aquesta actuació d'emergència, tot i que creuen que s'hauria d'emmarcar en la reubanització de la zona inclosa dins del Pla General que mai s'ha arribat a desenvolupar.