La coalició formada per ERC i MES per Girona està promovent una campanya de recollida de propostes per al programa electoral que estan elaborant conjuntament.

Al llarg dels darrers mesos, tant ERC com MES han intensificat els seus contactes amb entitats, organitzacions i agents econòmics i socials de cares a contrastar i recollir les mesures que s'incorporaran al programa que aplicaran després del 24 de maig.

La cap de llista, Maria Mercè Roca, aposta per "incrementar la recollida d'idees de la ciutadania i de col·lectius que vulguin participar en l'elaboració del programa", amb més presència al carrer i també amb un web especial per a aquesta finalitat. D'aquesta manera, les propostes es poden fer per barris o temes sectorials a través del web http://bit.do/ercmesxgirona.

Un cop recollides, les idees seran valorades per una comissiód'experts de la coalició i també per independents que els assessoren sobre diferents temes. La voluntat de la coalició és permetre que qualsevol ciutadà els pugui fer arribar propostes sobre els seus barris o sobre temes concrets en què vulguin incidir.