La Fundació Príncep de Girona va obrir ahir el termini d'inscripcions per als joves interessats a participar al Fòrum Impulsa 2013. La quarta edició de l'esdeveniment se celebrarà els dies 26 i 27 de juny a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona. Les inscripcions són per a nois i noies d'entre 16 i 35 anys amb talent, amb iniciativa, transformadors i amb un projecte que pugui ser exemple per a altres joves. El termini s'allargarà fins al 31 de març i tindran prioritat els que no hagin assistit a cap edició anterior. 650 joves van participar a la darrera edició del Fòrum.

"Tens una passió a la qual dedicaries totes les hores del món?" "T'agradaria trobar una idea guanyadora?" "Vols compartir i portar a la pràctica la teva idea i no saps com fer-ho?" "Has pensat com faràs que el teu projecte millori la societat?" Aquestes són algunes de les preguntes que els joves que tin?guin interès a participar a la propera edició han de respondre afirmativament per, com diu la mateixa Fundació "fer bategar el Fòrum Impulsa amb la teva energia".

Generar idees, detectar oportunitats, trobar recursos i compartir actituds. Aquests són els objectius que hauran de complir, amb el suport de la Fundació, els nois i noies de 16 a 35 anys que vulguin assistir a la propera edició del Fòrum.