El regidor de Joventut, Festes i Esports de Salt, Daniel Navarro, deixarà aquest càrrec en el pròxim ple de l'Ajuntament, el 23 de gener, després de vuit mesos realitzant tasques de govern.

Daniel Navarro deixa el lloc per motius estrictament professionals. "Ha estat un honor i una satisfacció personal haver pogut servir la vila de Salt des de l'equip de govern durant uns mesos i espero haver-hi pogut aportar el meu granet de sorra", va assenyalar Navarro.

El regidor va explicar que l'entorn professional l'obliga a fer un pas enrere en les tasques de l'administració municipal i que, per "responsabilitat política", deixa l'equip de govern. "El poble de Salt es mereix una dedicació molt intensa i amb les meves noves circumstàncies professionals no m'hi podria dedicar com voldria, però espero poder continuar treballant per Salt des d'una segona línia", va concloure

L'equip de govern anunciarà en els pròxims dies qui substituïrà Navarro en la regidoria de Joventut, Festes i Esports.

Els possibles substituts

Navarro era el número vuit de la candidatura de CiU que encapçalava Jaume Torramadé. La federació va obtenir nou representants. La desena de la llista és Tona Torres, que ha estat nomenada adjunta a l'alcaldia. Els següents de la llista són Francisco i Infantes, Miguel Antonio Cortés i Moya, Fernando Marques Morgades. D'entre aquests noms s'escollirà el nou regidor en funció de la seva disponibilitat i de la seva capacitat amb les responsabilitats que deixa Navarro.