"La maleta voladora i altres músiques" és el primer dels 3 concerts de la temporada 2011-012 de l'Orquestra de Girona (OdG) a l'Auditori de Girona. L'actuació es fa avui a la Sala de Cambra a les dotze del migdia.

L'Orquestra de Girona ha volgut inaugurar aquesta temporada per Fires, amb un concert adreçat a tots el públics, de caire familiar. El programa inclou música de grans mestres com J.S.Bach, H.Purcell, G.Puccini, Pachelbel,P. Mascagni i E.Grieg, la direcció musical anirà a càrrec d'Stanislav Stepanek.El concert també comptarà amb l'intervenció de l'actor David Planas el qual narrarà i interpretarà el personatge d'un conte que ell mateix ha preparat en funció d'aquest repertori musical

L'opció de l'OdG d'encetar la seva temporada a l'Auditori amb un concert familiar, té per objectiu fer arribar la música a diferents públics, en unes dates ben assenyalades per Girona , sobretot pels més petits, que les viuen d'una forma especial. En aquest cas, la podran gaudir plegats amb la família i acompanyants.