riuades de gent La multitud va envair el Barri Vell.Una parada de la Trobada d'Artesans, Brocanters i Antiquaris.Clients en una parada de formatges. Un establiment ple de bolets. L'entorn de la plaça Sant Feliu ple de persones. Una parada de la Fira del Dibuix, la pintura i la fotografia a l'entrada de la plaça del Vi.

Milers i milers de persones van recórrer durant tot el dia d'ahir els carrers del Barri Vell de Girona enmig de les parades de les diferents Fires de Sant Narcís que cada any s'organitzen coincidint amb el dia festiu de Tot Sants.

Una jornada massiva on cada any Girona es col·lapsa de gent al carrer i on els qui decideixen apropar-se en vehicle particular tenen vertaders problemes per trobar una plaça per deixar-hi el cotxe que no infringeixi la normativa. Fins i tot als establiments de restauració s'hi podia veure un bullici de clients. A la plaça Independència, per ?exemple, fins i tot es feia cua per poder dinar en algun dels restaurants que hi havia oberts.

El motiu de ser al Barri Vell era, per molts, simplement passejar a l'aire lliure però també hi havia col·leccionistes, i moltes persones que van aprofitar per fer algunes compres.

La climatologia va ajudar durant gran part del dia, sobretot tenint en ompte que en anteriors dies havia plogut. La gent va poder passejar i comprar productes tan variats com fotografies a la fira que es feia a la plaça Catalunya, a la plaça del Vi, la Rambla, i la pujada del Pont de Pedra; minerals al carrer Ciutadans, pintures i dibuixos a l'entorn de la plaça del Vi; aliments a la plaça de l'Oli, la Cort Reial i les Voltes d'en Rosés; i productes artesanals i antics a la 26a trobada d'artesans, brocanters i antiquaris, al carrer del Ballesteries i tot l'entorn de la plaça de Sant Feliu.