Segueix-nos a les xarxes socials:

Obertes les inscripcions per assistir de públic a la Nit del Comerç de Figueres

Aquesta edició premia establiments de la ciutat i compta amb una intervenció del consultor i «mind shaker» David Cuadrado

Obertes les inscripcions per assistir de públic a la Nit del Comerç de Figueres

Figueres recupera la seva Nit del Comerç el 23 de novembre vinent. Aquesta setmana, a la vegada que s’ha acabat el termini per la presentació de candidatures als premis que es lliuraran aquell dia, ja s’han obert les inscripcions per assistir de públic a aquest esdeveniment que també comptarà amb la participació de David Cuadrado, autor, consultor i mind shaker.

Aquesta iniciativa, impulsada per Comerç Figueres Associació i Setmanari de l’Alt Empordà, amb el suport de l’Ajuntament de Figueres, té per objectiu guardonar els establiments que dinamitzen els espais comercials dins la trama urbana i aporten solucions de conveniència als clients i els comerços que, amb la seva millora constant, desenvolupen noves propostes i models de negoci per donar resposta a les noves demandes dels clients. També es vol posar l’accent en el capital humà del comerç i dels mercats, que contribueix a fer de Figueres una ciutat moderna i emprenedora. Les inscripcions es poden fer AQUÍ.

En aquesta edició es lliuraran cinc guardons: Premi al Comerç de l’Any, al Comerç Emblemàtic, al Comerç de Barri, als Mercats de Figueres i a la tasca de contribució a la Promoció i Coneixement del Comerç de la ciutat. També es distingiran a tots aquells comerços de la ciutat que compleixen 25, 50 i 100 anys de la seva activitat.

El jurat avaluador d’aquesta edició dels Premis de la Nit del Comerç de Figueres està integrat per representants de les entitats organitzadores, a més de l’Ajuntament, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i la Cambra de Comerç de Girona.

Formant més de 25.000 persones

David Cuadrado és llicenciat en Psicologia del Treball i les Organitzacions i ha treballat com a formador a diferents consultories. Amb més de 30 anys d’experiència, ha format més de 25.000 directius i comercials de 250 empreses diferents a 9 països. És autor de tres llibres i té més de 30 articles publicats, ha estat professor del Màster de Recursos Humans del CEF i coordinador pedagògic i professor de l’ICDL (International Center for Leadership Development).

És professor associat de la UB a l’assignatura de Psicologia del Treball i les Organitzacions a les facultats de Psicologia, Gestió i Administració Pública i Relacions Laborals i professor convidat del Màster d’Autolideratge i Conducció de grups de la UB i de programes de Lateral Skills a CIB.

Prem per veure més contingut per a tu