Obertes les inscripcions per assistir de públic a la Nit del Comerç de Figueres

Aquesta edició premia establiments de la ciutat i compta amb una intervenció del consultor i «mind shaker» David Cuadrado

David Cuadrado farà una ponència.

David Cuadrado farà una ponència.

Carles Ayats Aljarilla

Carles Ayats Aljarilla

Figueres recupera la seva Nit del Comerç el 23 de novembre vinent. Aquesta setmana, a la vegada que s’ha acabat el termini per la presentació de candidatures als premis que es lliuraran aquell dia, ja s’han obert les inscripcions per assistir de públic a aquest esdeveniment que també comptarà amb la participació de David Cuadrado, autor, consultor i mind shaker.

Aquesta iniciativa, impulsada per Comerç Figueres Associació i Setmanari de l’Alt Empordà, amb el suport de l’Ajuntament de Figueres, té per objectiu guardonar els establiments que dinamitzen els espais comercials dins la trama urbana i aporten solucions de conveniència als clients i els comerços que, amb la seva millora constant, desenvolupen noves propostes i models de negoci per donar resposta a les noves demandes dels clients. També es vol posar l’accent en el capital humà del comerç i dels mercats, que contribueix a fer de Figueres una ciutat moderna i emprenedora. Les inscripcions es poden fer AQUÍ.

En aquesta edició es lliuraran cinc guardons: Premi al Comerç de l’Any, al Comerç Emblemàtic, al Comerç de Barri, als Mercats de Figueres i a la tasca de contribució a la Promoció i Coneixement del Comerç de la ciutat. També es distingiran a tots aquells comerços de la ciutat que compleixen 25, 50 i 100 anys de la seva activitat.

El jurat avaluador d’aquesta edició dels Premis de la Nit del Comerç de Figueres està integrat per representants de les entitats organitzadores, a més de l’Ajuntament, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i la Cambra de Comerç de Girona.

Formant més de 25.000 persones

David Cuadrado és llicenciat en Psicologia del Treball i les Organitzacions i ha treballat com a formador a diferents consultories. Amb més de 30 anys d’experiència, ha format més de 25.000 directius i comercials de 250 empreses diferents a 9 països. És autor de tres llibres i té més de 30 articles publicats, ha estat professor del Màster de Recursos Humans del CEF i coordinador pedagògic i professor de l’ICDL (International Center for Leadership Development).

És professor associat de la UB a l’assignatura de Psicologia del Treball i les Organitzacions a les facultats de Psicologia, Gestió i Administració Pública i Relacions Laborals i professor convidat del Màster d’Autolideratge i Conducció de grups de la UB i de programes de Lateral Skills a CIB.