Segueix-nos a les xarxes socials:

La princesa Elionor visita 'elBulli1846' de la mà de Ferran Adrià

Elionor ha estat acompanyada en tot moment de la seva germana, la infanta Sofía

La princesa Elionor visita 'elBulli1846' de la mà de Ferran AdriàEFE

La princesa Elionor i la infanta Sofía han visitat aquest dimarts la seu de la Fundació Princesa de Girona (FPdGi) a la ciutat de Girona. Després, les filles del rei d'Espanya s'han desplaçat fins a elBulli1846, a la cala Montjoi de Roses, que han visitat de la mà de Ferran Adrià.

Les dues germanes amb Ferran Adrià.

Adrià, la princesa Elionor i la infanta Sofía han estat acompanyats durant la visita d'una vintena de joves que han participat als programes de la Fundació Princesa de Girona (FPdGi) d'ajuda a la formació i desenvolupament professional.

La visita es produeix després que el passat 15 de juny 'elBulli1846' obrís les seves portes 12 anys després del tancament del restaurant El Bulli, i amb l'objectiu de promoure l'actitud innovadora i generar contingut de qualitat per a l'educació i l'autoaprenentatge de la restauració gastronòmica.

Es tracta d'una de les activitats prèvies a l'entrega aquest dimecres dels premis de la FPdGi, en una cerimònia que se celebrarà a l'Hotel Camiral de Caldes de Malavella.

Abans de la visita a 'elBulli1846', Leonor i Sofia han assistit a una reunió de treball i presentació de l'informe d'activitats 2023 de la FPdGi al mateix hotel on se celebrarà la gala

Visita de la princesa Elionor i la infanta Sofía a 'elBulli1846' a Roses.

Prem per veure més contingut per a tu