Segueix-nos a les xarxes socials:

Solidaritat dolça a La Palma amb gust de xocolata belga elaborada a Figueres

La bomboneria Autèntics Bombons Belgues by Alyona enviarà 500 rajoles de xocolata a l’illa de La Palma per solidaritzar-se amb els afectats

Solidaritat dolça a La Palma amb gust de xocolata belga elaborada a Figueres

Mig miler de tauletes de xocolata belga arribaran a La Palma de part de la Bomboneria figuerenca Autèntics Bombons Belgues by Alyona. Més de dos mesos després de l’inici de l’erupció del volcà Cumbre Vieja a l’illa canària i sense estimacions de quan acabarà, l’Alyona Hnidko, propietària de la bomboneria, han decidit tenir un gest per solidaritzar-se amb el seu patiment, junt amb l’empresa Sarrats.

«No podem sentir tot el dolor i la por que senten allà, però si amb cinc minuts d’evasió amb una tauleta de xocolata podem ajudar-los, doncs hem decidit fer-ho» explica Alyona Hnidko. Enviaran 250 tauletes de xocolata amb llet i 250 de xocolata negra que elaboren artesanalment amb xocolata belga a la bomboneria. «Perquè tinguin un detall per Nadal i que sàpiguen que estem pensant en ells» conclou Alyona Hnidko.

Els gests solidaris que arriben a l’illa de La Palma des que va entrar en erupció el volcà són nombrosos, provinents de tots els racons del territori i en diferent format. Alyona Hnidko assegura que «som una empresa petita i fem el que podem. Amb un gest o un detall, no fa falta fer grans regals, es pot ajudar».

Alyona Hnidko, propietària i mestra xocolatera de l’establiment del carrer Nou de Figueres, va obrir la bomboneria el desembre del 2018, i assegura que són una empresa petita que s’adapta als gustos dels clients: «Els clients ens suggereixen nous gustos, així que els escoltem i els afegim a la nostra oferta».

Procés artesanal

Els processos d’elaboració de la bomboneria són completament artesanals i amb un llarg procés que dura uns quants dies. «Si només ho fem d’un motlle de bombons, tardem dos dies a elaborar-los. Perquè la crema s’ha de cristal·litzar, agafar la seva estructura i gust. L’endemà ja pots utilitzar la crema. També és molt important que el motlle estigui a la temperatura adequada» argumenta Alyona Hnidko. Per elaborar els seus bombons artesanals utilitzen el cacau belga de l’empresa Callebaut, considerat com un dels de millor qualitat.

Prem per veure més contingut per a tu