Segueix-nos a les xarxes socials:

Salvador Sobral rep un trasplantament de cor

El cantant portuguès, guanyador d'últim festival d'Eurovisió, ha estat operat en un hospital de Lisboa

El cantant portuguès Salvador Sobral, vencedor de l'últim festival d'Eurovisió, va ser sotmès amb èxit aquest divendres a un trasplantament de cor en un hospital de Lisboa, segons avancen aquest dissabte diversos mitjans portuguesos.

L'operació es va dur a terme a l'Hospital Santa Creu de la capital portuguesa i Sobral es troba ingressat a la unitat de cures intensives del centre. S'espera que els agents de Sobral emetin un comunicat oficial durant aquest dissabte.

El cantant, de 27 anys, va ingressar al setembre passat a l'hospital i es trobava a l'espera d'un òrgan compatible per poder sotmetre al trasplantament.

En els últims mesos, Sobral s'ha mantingut al marge dels rumors i notícies apareguts a la premsa portuguesa i estrangera sobre la seva salut i amb prou feines ha donat detalls sobre la seva situació.

Al setembre va anunciar que es retirava temporalment dels escenaris a causa de la seva "fràgil salut" i va donar un últim concert a Estoril, a uns 30 quilòmetres de Lisboa, després d'un estiu ple d'actuacions amb l'aforament esgotat.

L'empresa Fado in a Box, representant al cantant, va emetre un comunicat a finals d'octubre criticant amb duresa els articles "falsos" que s'han publicat sobre Sobral i va demanar que es respecti la seva vida privada.

La inèdita victòria de Sobral a Eurovisió va aconseguir que la propera edició del festival es celebri per primera vegada a Lisboa, que acollirà la final del certamen el 12 de maig de 2018.

Prem per veure més contingut per a tu