Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Estartit

La colla castellera de Figueres escalfa motors per Sant Pere

Després d'actuar a l'Estartit, es prepara per la gran diada a casa el 2 de juliol amb un video promocional

La colla castellera de Figueres escalfa motors per Sant PereCOLLA CASTELLERA DE FIGUERES

La colla castellera de Figueres ja escalfa motors per la diada de Sant Pere a Figueres. Aquest passat diumenge ha actuat a l'Estartit en la ja tradicional actuació-cercavila acompanyats de la Colla gegantera Xiscu i Remei. L'actuació, ha començat puntual davant l'oficina de turisme i ha transcorregut pels carrers de la vila acompanyats de vilatans i turistes curiosos. Els castells que han realitzat els liles són el Pd4ps, 3d6, 4d6a, 3d6a, 5d6, 2Pd4 amb moltes estrenes als troncs.

El diumenge 2 de juliol, a la Rambla figuerenca, la colla encara la seva segona gran diada a casa, la Diada de Sant Pere, acompanyats dels Marrecs de Salt, els Xerrics d´Olot, i dels Esperxats de l´Estany, a partir de les 11:30. La colla prepara aquesta actuació plantejant una diada de màxims i espera dur els seus millors castells.

De cares a aquesta diada, la formació castellera ha encetat una campanya promocional utilitzant el vídeo que es pot veure al següent enllaç, basat en el gag del 'Polònia' del 'Despacito'.

Prem per veure més contingut per a tu