Segueix-nos a les xarxes socials:

Pau Gasol i María Teresa Campos, medalles d'or al mèrit del treball

Les quinze medalles aprovades reconeixen també a la nedadora Teresa Perales i la CEOE

Pau Gasol i María Teresa Campos, medalles d'or al mèrit del treballEFE

El Consell de Ministres ha aprovat aquest divendres la concessió de 15 medalles al mèrit en el treball en la seva categoria d'or a 14 persones, entre elles la periodista María Teresa Campos, l'esportista Pau Gasol, i una altra a la patronal CEOE en el seu 40 aniversari .

En un comunicat, el Ministeri d'Ocupació recalca que aquesta medalla premia i destaca "el mèrit d'una conducta socialment útil i exemplar en l'acompliment dels deures que imposa l'exercici de qualsevol treball, professió o servei".

Al costat de Gasol, Campos i la CEOE, s'ha distingit a l'hostaler segovià Cándido López, el periodista Tico Molina, l'exministre Javier Moscoso del Prado, al president d'honor d'Ibercaja, Amado Franco i la nedadora Teresa Perales.

També rebran la medalla el fundador de la cadena de supermercats Froiz, Magí Alfredo Froiz; a Miguel Conca, inspector de Treball i Seguretat Social; Gerardo Fernández, primer president de la Xunta de Galícia, al sindicalista de CCOO Joaquín Navarro.

Així mateix, s'ha acordat guardonar el saxofonista, clarinetista i compositor Pedro Iturralde, la ballarina i coreògrafa Aida Gómez i, a títol pòstum, la periodista Paloma Gómez Borrero.

Prem per veure més contingut per a tu