Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Artistes del Festival del Circ de Figueres actuen davant un públic d'excepció

L'Associació de Malalts d'Alzheimer i Família ha rebut la visita del El Trio d'Etiòpia Trilogy i el Clown Bilby, dins les activitats paral·leles

Artistes del Festival del Circ de Figueres actuen davant un públic d'excepcióBORJA BALSERA

Aquest matí, una delegació dels artistes del Festival del Circ ha tingut un públic d'excepció. El Trio d’Etiòpia Trilogy i el Clown Bilby ha visitat l'Associació de Malalts d'Alzheimer i Familia per aconseguir fer arribar el circ a tothom. Des d'un punt de vista social, el Festival, com a actiu cultural de la ciutat, pretén que la seva màgia arribi a tots els ciutadans, fins i tot aquells qui, per a les seves condicions particulars, els és impossible desplaçar-se fins a la carpa. Entre dilluns i dimarts visitaran també el centre penitenciari Puig de les Basses; l’asil Vilallonga; el centre sociosanitari Bernat Jaume i la residència Els Arcs.

Les actuacions fora de la pista tenen molt bona acollida i s'emmarquen dins les activitats paral·leles que organitza el Festival, gratuïtes per a tothom. Aquest diumenge dia 19 de febrer està previst que s'inauguri la 6a Fira Internacional del Col·leccionisme de Circ, de 10 a 12 hores, al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer i el mateix dia a les 10.30 hores, al mateix espai es presentaran de forma simultània tres llibres relacionats amb el món del circ.

Prem per veure més contingut per a tu