Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

«Com millorar les reunions amb les famílies», xerrada en streaming al Servei Educatiu de l'Alt Empordà

Representants de l'àmbit educatiu parlen sobre com es pot compartir el projecte de centre amb els pares d'alumnes

Aquest dimecres, 21 de setembre, se celebra el primer seminari d'un cicle "en línia", gratuït i obert a tothom, que es pot seguir en streaming des de la sala d'actes del Servei Educatiu de l'Alt Empordà (SEAE) -Av. Maria Àngels Anglada, 13, de Figueres-. Aquest primer seminari, que comença a les 17.30 h amb una durada aproximada d'una hora, es titula «Com millorar les reunions amb les famílies» i l'objectiu és aportar estratègies al professorat per fer reunions de nivell que ajudin a implicar les famílies i compartir el projecte de centre.

El seminari el modera David Vilalta, mestre, formador, membre de l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB i coordinador de les activitats formatives del programa «Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu». Compta amb la participació de tres ponents: la directora de l'Escola Samuntada de Sabadell, Dolors Gibert; el president de l'AMPA de l'Escola Fructuós Gelabert de Barcelona, Xavier Pedrol, i la directora de l'Escola Josep Maria de Sagarra de Barcelona, Isabel Corral.

L'acte està organitzat per l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB i la Fundació Jaume Bofill. El seminari es presenta amb aquests interrogants: "Estem satisfets de les reunions de nivell que fem al nostre centre educatiu? Ens serveixen per compartir el projecte de centre amb les famílies? Com passar de les reunions informatives a reunions amb contingut pedagògic? Podem generar debat pedagògic amb les famílies? Les reunions de nivell ens poden ajudar a millorar la qualitat dels vincles entre els docents i les famílies? Com fer que les famílies en situacions més desfavorides participin en aquestes reunions i acompanyin els seus fills en la seva trajectòria educativa?"

Els organitzadors del seminari animen als representants del món educatiu a debatre en línia sobre aquestes i altres qüestions. També es pot participar via Twitter amb l'etiqueta #reunionsnivell

Prem per veure més contingut per a tu