Segueix-nos a les xarxes socials:

Peralada

Tortell Poltrona porta a Peralada el seu darrer espectacle, 'Grinyols'

És un conte inspirat en éssers fantàstics del món màgic de la muntanya

Tortell Poltrona porta a Peralada el seu darrer espectacle, 'Grinyols'

Tortell Poltrona és un vell conegut pel públic del festival, on ja hi ha actuat en altres ocasions. En aquesta edició tant especial, el pallasso preferit per a tots els nens i nenes, torna a l'escenari del Festival per presentar 'Grinyols', el nou espectacle del Circ Cric.Un conte inspirat en éssers fantàstics del món màgic de la muntanya que inclou clown, acròbates i músics per

endinsar al públic en un univers fantàstic on predominen els somriures. Llegendes per a tota la família on no hi faltaran els gegants i les dones d'aigua.

Aquest espectacle, el darrer de Tortell Poltrona, es va estrenar el passat mes de març al Festival Circ Cric, de Sant Esteve de Palautordera. Aquest divendres arriba a Peralada, en el marc del Petit Peralada, amb l'objectiu de fer passar una inoblidable vetllada al públic familiar i al mateix temps contribuir a apropar i fer estimar el món de l'espectacle i la cultura als més petits de la casa.

Serà aquest divendres, 12 d'agost, quan el públic familiar es farà seu l'Auditori per veure aquest espectacle per a petits i grans.

Prem per veure més contingut per a tu