Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Els Premis de Narrativa Periodística Diàlegs d'Educació es lliuren al Convent dels Caputxins

L'escriptor i periodista Jair Domínguez fa una conferència titulada 'Escriure per sobreviure'

Els Premis de Narrativa Periodística Diàlegs d'Educació es lliuren al Convent dels CaputxinsBORJA BALSERA

La cerimònia de lliurament de guardons als estudiants finalistes del Premi de Narrativa Periodística Diàlegs d'Educació se celebra aquest dimecres, 11 de maig, a les 18.00 hores, a l'auditori del Convent dels Caputxins de Figueres. Per a l'ocasió, ha estat convidat el periodista i escriptor Jair Domínguez, que fa la conferència 'Escriure per sobreviure'.

En aquesta edició dels premis, hi ha nou finalistes per a cada una de les dues categories: alumnes de 6è de Primària i 3r d'ESO. Dels nou seleccionats de cada categoria, s'atorguen premis als tres millors treballs; accèssits, a dos més, i el reconeixement del jurat, a quatre alumnes més.

Els tres millors treballs, tant de Primària com de Secundària, obtenen premis de 200, 100 i 75 euros, respectivament, a bescanviar per material escolar a Llibres Text. Aquest any, també es compta amb la col·laboració de l'editorial Barcanova.

El Premi de Narrativa Periodística Diàlegs d'Educació l'organitzen el Setmanari de l'Alt Empordà i el Servei Educatiu de l'Alt Empordà. Aquest curs, hi han participat 49 alumnes de 6è i 58 de 3r d'ESO.

Prem per veure més contingut per a tu