Segueix-nos a les xarxes socials:

Ensenyament

Escolàpies Figueres farà una Fira de Nadal en benefici de La Marató

Els alumnes de 1r i 2n d'ESO han cantat nadales pels carrers més cèntrics de la ciutat també per recaptar diners

Escolàpies Figueres farà una Fira de Nadal en benefici de La MaratóESCOLÀPIES FIGUERES

Un any més, l'alumnat de les Escolàpies Figueres col·laborara amb La Marató de TV3, aquesta edició dedicada a la diabetis i a l'obesitat. Amb l'objectiu de recaptar fons per a aquesta acció solidària, els alumnes de 1r i 2n d'ESO han cantat nadales pels carrers més cèntrics de Figueres dos matins d'aquesta setmana. Tots ells duien el típic barret vermell i blanc del pare Noel i van entonar un variat repertori que va alegrar la jornada a tots els vianants.

A més, també en benefici de la Marató i com a novetat, tot l'alumnat d'Escolàpies Figueres ha preparat una Fira de Nadal, que se celebra els dies 16 i 17 de desembre a l'escola, on es podran comprar manualitats nadalenques, com ara elements decoratius i felicitacions, per un preu simbòlic.

Aquests productes han estat elaborats per l'alumnat de P3 a 6è de Primària i seran els nois i noies de 4t d'ESO els qui s'encarregaran de vendre'ls a les paradetes preparades per a l'ocasió. Al mateix espai de la fira es podrà contemplar el Pessebre vivent que l'alumnat de 1r, 2n i 3r d'ESO ha preparat per a tots els assistents.

La fira i el pessebre vivent s'obriran mitja hora abans de les interpretacions dels més petits de l'escola.

El dimecres, dia 16, serà el torn d'Educació Infantil. Les diferents actuacions estan previstes a les 10.00 h, a les 11.30h i a les 15.30 h. El dijous serà el moment per a què els artistes d'Educació Primària pugin a l'escenari per a cantar les nadales i recitar poemes de Nadal.

Per finalitzar, el divendres 18 de desembre, a les 21.00 h, se celebrarà la ja clàssica Quina de les Escolàpies organitzada per l'AMPA de l'escola. L'entrada de tots els actes serà pel carrer Peralada i estan oberts a tothom.

Prem per veure més contingut per a tu