Segueix-nos a les xarxes socials:

Ensenyament

Alumnes de 4t de l'Olivar Gran acullen vuit estudiants poloneses

El projecte d'intercanvi portarà un grup de joves d'aquest institut a Polònia el primer trimestre del 2016

Alumnes de 4t de l'Olivar Gran acullen vuit estudiants polonesesOLIVAR GRAN

Per tal de millorar el coneixement i ús de la llengua anglesa, alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Olivar Gran de Figueres realitzen un intercanvi amb alumnes polonesos. El grup d'estudiants altempordanesos participa a l'intercanvi amb alumnes de l'Institut Powiatowy Zespó Szól, de la localitat polonesa de Pszczyna.

Durant tota aquesta setmana, els joves estan gaudint a l'Olivar Gran de la visita de vuit alumnes poloneses i dues professores que les acompanyen. L'intercanvi permet enfortir el coneixement dels estudiants pel que fa a la llengua anglesa, idioma que tant els joves d'aquí com les visitants tenen com a segona llengua estrangera.

Les alumnes poloneses, que estan allotjades a casa d'alumnes de l'Olivar Gran, realitzaran visites i activitats pels llocs més significatius de la nostra comarca, així com visites a les ciutats de Girona i Barcelona.

La segona part de l'intercanvi es farà durant el primer trimestre del 2016 i consistirà en la visita, per part de 16 alumnes del centre de secundària figuerenc a la ciutat polonesa de Pszczyna, situada a uns 80 km de Crakòvia. Aquesta activitat els permetrà fer sortides de gran interès pedagògic, al camp de concentració d'Auschwitz-Birkenau, a la mateixa ciutat de Crakòvia o al castell de Wawel.

Aquest projecte completa els intercanvis que l'Olivar Gran fa des de fa uns anys amb un licée de Normandia (França) en llengua francesa.

Prem per veure més contingut per a tu