Segueix-nos a les xarxes socials:

Solidaritat

El sopar de la Fundació Roses contra el Càncer reuneix prop de 200 comensals

Representants de tots els àmbits professionals han volgut contribuir en aquest acte benèfic anual

El sopar de la Fundació Roses contra el Càncer reuneix prop de 200 comensalsFUNDACIÓ ROSES CONTRA EL CÀNCER

La gent solidària de la comarca de l'Alt Empordà i de la demarcació de Girona no falla mai quan se la necessita. I un cop més ho ha pogut constatar la Fundació Roses contra el Càncer, durant el sopar benèfic a l'Hotel Almadraba Park, i que enguany ha tingut com a novetat gastronòmica un menú elaborat, a banda del xef de l'hotel, pel restaurant Compartir de Cadaqués.

Professionals del tots els àmbits i sectors empresarials, així com metges, polítics, esportistes, cuiners, notaris i representants de la societat civil en general, fins arribar a prop de 200 comensals, s'han donat cita en el marc d'un sopar per ajudar a la Fundació Roses contra el Càncer en la seva tasca de combatre la malaltia ajudant els malalts de càncer i les seves famílies.

Tots els comensals ho han fet abonant el tiquet del sopar, d'altres fent el donatiu sense assistir a l'àpat a través de la 'Fila 0'. A més, entitats i empreses també han volgut contribuir en la causa com és el cas del Club Rotary Roses-Empuriabrava, que ha fet un donatiu de 600 €, o l'Ordre International des Anysetiers, que ha fet una aportació de 500 €. Cal assenyalar, a més, que, el 24 d´octubre, durant la celebració de la '4ème Chapitre Magistral' al Castell de Peralada, farà un altre donatiu, igual que ja ho va fer a l'Associació Tramuntanets, que l'any passat va ser de 2.500 €.

Destacar que en el sopar s'ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan; el regidor d'Economia, Hisenda, i Benestar Social, Marc Danès; el director assistencial de l'ICO Girona, Francesc Soler; el Cap d'Oncologia Mèdica de l'ICO Girona, el doctor Joan Brunet; el Cap de Ginecologia de l'Hospital Trueta de Girona, el doctor Joan Meléndez; el director del Centre Sociosanitari Bernat Jaume de Figueres, el doctor Arcadi Boixadera, el Cap del Servei d'Anestesiologia i Clínica del Dolor de l'Hospital de Figueres, el doctor Pere Casanovas; el director de l'EAP Roses, el doctor Manel Espinet, i el director del Servei d'Atenció Primària Girona Nord, el doctor Francesc German.

Durant la vetllada es va sortejar un Viatge a Lanzarote per 7 nits a mitja pensió, amb la col·laboració de Viatge Viñolas; un regal de Multiópticas Roses, i un quadre de Rosor Jaén. En aquest sopar benèfic també han col·laborat Almadraba Park, Restaurant Compartir Cadaqués, Perelada, Juvé & Camps, Òpera, Gràfiques Empordà, Flors Mateu i Viladeroses.cat.

Prem per veure més contingut per a tu