Segueix-nos a les xarxes socials:

Activitat voluntària

Els joves de Castelló fan esport en el dia mundial sense alcohol

Nou equips han celebrat un torneig nocturn de futbol sala

Els joves de Castelló fan esport en el dia mundial sense alcoholACE

El passat dissabte 15 de novembre es va celebrar al pavelló municipal d´esports un torneig de futbol sala nocturn per celebrar el dia mundial sense alcohol i per conscienciar a la població que un oci gratuït i saludable encara és possible.

El campionat que va començar a les 22 h i va acabar pels volts de les 2 de la matinada, va comptar amb la participació d´uns 60 "futboleros" repartits en nou equips: Xarxa Convivència Roses, C.E Empuriabrava, Tanger, Empuria i Capità Salami (grup A); i Amazics, Sense nom, PM United i Masnou FC (grup B).

La fase de grup va finalitzar amb el passi a semifinals dels quatre equips rosincs participants. La final la disputaren l´equip del Tanger i els Amazics després d´imposar-se als Sense Nom i a la Xarxa per la Convivència respectivament. La final se la va enduu a la tanda de penals el Tanger després d´un vibrant i intens partit i pròrroga que va finalitzar amb empat a 1.

Cal destacar que el torneig va transcórrer en un ambient de normalitat i convivència màxima entre els participants; únicament lamentar l´acció d´uns brètols que a última hora van rebentar una de les màquines expenedores del pavelló i denunciar que aquest tipus de fets no tenen cabuda dins les activitats que s´organitzen des de l´Àrea d´Esports i l´Àrea de Joventut.

Prem per veure més contingut per a tu