Segueix-nos a les xarxes socials:

Campanya nadalenca

Gran Jonquera engega una recollida solidària de joguines

«Donem joc als nens» col·labora amb la Creu Roja del 15 de novembre al 8 de desembre

Gran Jonquera engega una recollida solidària de joguinesEMPORDA.INFO

´Donem joc als nens´ és el nom de la campanya solidària de recollida de joguines que comença aquest dissabte al centre comercial Gran Jonquera Outlet & Shopping. La recollida es farà des del dia 15 de novembre fins el 8 de desembre al mateix centre comercial, en un estand muntat per a l´ocasió durant els divendres, dissabtes i diumenges i al punt d´informació, de dilluns a dijous.

Gran Jonquera i Creu Roja La Jonquera col·laboren per primera vegada en una acció solidària i el centre comercial es converteix en el cinquè punt de recollida de la campanya, que compta amb quatre llocs més on dipositar les joguines: Can Laporta, l´Ajuntament, l´escola municipal i la mateixa seu de La Creu Roja a la població.

Aquesta iniciativa solidària pretén recollir tot tipus de joguines per a nens de 0 a 12 anys i repartir-les durant les festes nadalenques als infants de famílies amb pocs recursos de la zona.

Per premiar els clients més solidaris, Gran Jonquera Outlet & Shopping ha vinculat a aquesta campanya una promoció especial. Tots els clients que col·laborin es podran endur, amb les seves compres, una targeta regal per gastar al centre comercial.

Prem per veure més contingut per a tu