Segueix-nos a les xarxes socials:

Solidaritat

Milers de pomes venudes per ajudar els més de 7.000 catalans amb esclerosi múltiple

Uns 400 supermercats han acollit la campanya 'Una poma per la vida'

Milers de pomes venudes per ajudar els més de 7.000 catalans amb esclerosi múltipleFEM

Més de 400 supermercats de Catalunya i Madrid han participat aquest dissabte a la campanya solidària 'Una poma per la vida' que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). 400 voluntaris s'han desplegat pels diferents establiments per animar els clients a comprar pomes solidàries a un euro i mig. L'objectiu de la campanya és captar fons per les persones que pateixen esclerosi múltiple, més de 7.000 a Catalunya. La campanya va arrencar divendres amb la participació dels actors Joel Joan i Abel Folk i els presentadors Xavi Coral, Líria Heredia, Xantal Llavina i Cristina Puig. A més dels supermercats, les pomes es poden comprar i enviar a través del web www.fem.es.

Aquest any la campanya arriba a la seva dotzena edició. L'any passat es van vendre 24.000 pomes, recaptant un total de 36.000 euros. Tots els fons recaptats, tant en els establiments com a la xarxa, aniran destinats íntegrament als serveis assistencials i en especial als Hospitals de Dia que la FEM gestiona a Lleida, Reus i Barcelona. L'any passat, en aquests centres, on es duen a terme programes de rehabilitació, es van rebre un total de 22.785 estades de pacients amb esclerosi múltiple.

Rosamaria Estrany, presidenta de la FEM, ha explicat que a banda de cercar la col·laboració ciutadana, l'objectiu de la campanya 'Una Poma per la Vida' també és "sensibilitzar sobre la realitat de les persones que pateixen aquesta malaltia i de les seves famílies". "Cal tenir present que l'esclerosi múltiple és la segona causa de discapacitat en adults joves, entre els 20 i els 40 anys, sobre tot dones", ha destacat.

Prem per veure més contingut per a tu