Estar contínuament en el centre de l'univers no és plat de bon gust per a l'actriu. I això és una cosa que des del terrible incident que va viure per culpa d'un hacker, no ha fet més que créixer. En una suggerent sessió de fotos per a la revista Interview ha confessat per què ha decidit renunciar a les xarxes socials.

L'actriu ha posat lleugera de roba per a aquesta publicació on ha parlat de la dificultat que és ser famós i intentar passar de passar desapercebut.

"No tinc compte de Facebook ni Twitter", assegura. Scarlett explica: "No puc pensar en res que em vingui menys de gust que compartir detalls de cada dia de la meva vida".

I és que la jove està una mica escarmentada després que un hacker li robés unes imatges pujadetes de to i es dediqués a difondre-les a través d'Internet.

L'actriu simplement va poder argumentar que aquestes imatges era una cosa íntima que li va demanar el seu exmarit Ryan Reynolds però. L'FBI va aconseguir donar caça a aquest hacker que encara s'ha de veure les cares amb la justícia.