El refredat pel qual Amy Winehouse va haver de ser hospitalitzada fa uns dies era en realitat una reacció als seus nous implants de pit. Amy, que darrerament li ha agafat el gust a passar pel quiròfan, va anar a una clínica després de veure com sortia un líquid "horrible" d'un dels seus pits.

Al principi d'aquesta setmana coneixíem que Amy Winehouse havia hagut d'ingressar d'urgència en una clínica de la capital del Regne Unit a causa d'un refredat. Pel que sembla, Amy havia ingerit una sèrie de medicaments que li van ocasionar una reacció adversa, per la qual cosa el metge que la va visitar a casa recomanar el seu ingrés en un hospital.

No obstant, ha estat el pare de la cantant de Rehab Mitch qui ha revelat que l'ingrés es va produir per un problema en un dels seus pits. "No es tractava d'un refredat. Ella està bé, només tenia un petit forat o alguna cosa semblant" en un dels implants que Amy es va posar el passat mes d'octubre.

Una amiga de la cantant ha explicat al diari britànic Daily Mirror com Amy va advertir que alguna cosa no anava bé. "Va veure com una substància li supurava a través del seu top. Es va començar a preocupar molt al veure que el líquid que brollava era una cosa horrible".

La cantant de ´Black to Black´ ja va tenir problemes amb els seus implants poc després d'haver-se sotmès a la cirurgia. Tot i que finalment va quedar en un ensurt, els testimonis asseguraven que Amy cridava com una possessa: "els meus pits m'estan matant". Esperem que no sigui massa important i que la cantant pugui tornar aviat a treballar en el seu nou disc.