Segueix-nos a les xarxes socials:

L’Adepaf manté la lluita per la permanència a Copa Catalunya

Els figuerencs superen el Ciutat Vella i tenen la salvació a un triomf

El Vilafant guanya el duel pel lideratge de Primera Territorial a Blanes

L’Adepaf manté la lluita per la permanència a Copa Catalunya

El primer equip masculí de l’Adepafcontinua en zona de descens a Primera Catalana, però lluitant per assolir la permanència a Copa Catalunya. El dissabte passat, a Castelló d’Empúries, va aconseguir la novena victòria de la temporada davant el Ciutat Vella barceloní (81-57) i té les places de salvació a un triomf. Els nois que entrena Cristian Ruiz van oferir una de les seves millors versions, sent superiors en tots els quarts (al descans, dominaven 41-30) i a la recta final van sentenciar.

El proper partit de l’Adepaf serà aquest dissabte (17.45 h) a terres maresmenques, a Argentona.

«Average» perdut per dos punts

A Primera Territorial, el Vilafant va donar un cop d’efecte per acabar proclamant-se campió després de superar el Blanes B (68-75) a domicili en la lluita pel lideratge. El conjunt que entrena Jordi Burgas, que pujaria a Segona Catalana, ha atrapat el filial selvatà al capdavant, però per només dos punts de diferència té l’average perdut.

Al mateix grup, el Roses, que la setmana anterior havia guanyat a l’Olot (80-79), es consolida al sisè lloc després de desfer-se sense problemes del penúltim, el Guíxols (49-71). A l’altre grup, l’Escolàpies de Carlos Vaqueras es va quedar el duel comarcal contra un l’Escala que no aixeca el cap (80-67) mentre que el Castelló va ser superat per la Unió Girona Maristes (84-41).

Consolidar el segon lloc

A Segona Catalana, l’Escala manté la persecució al líder GEiEG C, que té a un triomf. Les noies de Toni Espinosa es van desfer del penúltim, el Martinenc (50-59), i confien que les gironines punxin en els tres partits que li queden. El proper partit de les escalenques serà aquest dissabte (17 h) davant l’Espanyol Coras.

Prem per veure més contingut per a tu