Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

La Unió torna a perdre i haurà de lluitar per mantenir la plaça de play-off

El Figueres encadena la segona derrota consecutiva i cau fins a la cinquena plaça, amb només dos punts de marge sobre el setè classificat

La Unió torna a perdre i haurà de lluitar per mantenir la plaça de play-offUEF

A la Unió li han tornat els fantasmes en el pitjor moment possible. Els figuerencs han tornat a encadenar dues derrotes consecutives per primer cop des de setembre, després de caure aquest diumenge al matí al camp del Valls (2-1). Els de Roger Vidal han tornat a patir una remuntada a la segona meitat i, amb aquesta mala ratxa, s'allunyen definitivament de les seves opcions d'ascens directe. En les sis jornades restants, la Unió haurà de lluitar per mantenir-se a les places de play-off, on cada setmana té un marge menor.

I això que al Figueres tot se li ha posat de cara força aviat, quan Moha ha obert el marcador al minut 34. En una de les poques ocasions del Valls a la primera meitat, i a punt d'arribar a la mitja part, els tarragonins han aconseguit empatar gràcies a un gol de Gerard Batista (44'). Un cop psicològic pels visitants i una càrrega d'energia pel Valls, que ha sortit endollat a la segona part i ha capgirat el marcador ben aviat gràcies a Pol Fernández (48'). El segon gol local ha deixat molt tocada a la Unió, que no s'ha tornat a recuperar.

La derrota representa un cop dur en les aspiracions figuerenques. Semblava que la Unió podria lluitar per atacar la segona posició i obtenir l'ascens directe però, ben al contrari, haurà d'aguantar la seva plaça de play-off durant el mes i mig restant de competició. El Figueres ha caigut ja fins a la cinquenaplaça, tan sols un punt per sobre del mateix Valls, que marca la promoció d'ascens. El següent perseguidor és l'Horta, només dos punts per sota. La Unió tindrà l'oportunitat de recuperar-se el diumenge vinent (17h) a casa, contra la UE Guineueta.