Segueix-nos a les xarxes socials:

La Unió empata a Can Vidalet i continua en quarta posició

Els de Roger Vidal es refan del gol inicial dels locals gràcies a una altra diana de Khalid

La Unió empata a Can Vidalet i continua en quarta posició

La Unió continua demostrant que és un dels equips més fiables de la categoria. Avui ha desaprofitat les ensopegades dels seus perseguidors a la taula, però amb l'empat d'aquest matí només ha perdut un dels últims deu partits. L'equip de Roger Vidal s'ha refet a un inici complicat a domicili i dormirà en quarta posició.

El matx ha començat de la pitjor manera pel Figueres, ja que Adrián Guillén ha obert la llauna al minut 3. Lluny d'atemorir-se, els altempordanesos s'han fet amb la pilota, han premut l'accelerador i han trobat el premi quan Khalid ha marcat l'empat (19'), el seu setè gol a la Lliga Elit. El guió ha continuat sent positiu pels visitants, que han comptat amb el domini de la pilota i alguna ocasió més, però l'empat no s'ha tornat a moure.

La setmana vinent no hi haurà partit i la competició es reprendrà el dia 18 a les 12h, amb una final pel Figueres. La Unió rebrà a casa l'Atlètic Lleida, tercer classificat, amb qui empata a punts a l'espera de conèixer el resultat d'aquesta tarda dels lleidatans contra el Viladecans. Un altre partit contra un rival directe després del matx de la jornada anterior contra el Vic.

Prem per veure més contingut per a tu