Triple podi femení en el Campionat de Catalunya absolut de taekwondo

Medalla d'or de Marina Torrents (Tae Sport), plata de Nayala Silva (Ki Hop) i bronze d'Edurne Crespo (Jan-su)

Martina Torrents, amb Pedro González i Ian Hernández. | EMPORDÀ

Martina Torrents, amb Pedro González i Ian Hernández. | EMPORDÀ / lluís ribera. BARCELONA

Lluís Ribera

El Campionat de Catalunya absolut de taekwondo, disputat el diumenge a Barcelona, va deixar tres medalles pels clubs de l’Alt Empordà: el gimnàs Tae Sport, de Vilafant, es va penjar la d’or amb Martina Torrents; el Ki Hop, de Llançà, la de plata amb Nayala Silva; i el Jan-su, de Figueres, el bronze amb Edurne Crespo.

Torrents es va proclamar campiona en pes lleuger (-62 kg) després de superar Elsa Secanell en el tercer combat, a la final. La de Sant Llorenç de la Muga segueix brillant aquest 2023: campiona d’Espanya i de Catalunya júnior, i de Catalunya sub-21; bronze en l’estatal sub-21, i participant en el Campionat d’Europa a Estònia.

Nayala Silva, a l’esquerre de tot, en el podi en pes mitjà. | EMPORDÀ

Nayala Silva, a l’esquerre de tot, en el podi en pes mitjà. | EMPORDÀ / lluís ribera. BARCELONA

Silva va aconseguir el subcampionat en pes mitjà (-73 kg) després de cedir a la final contra Alba Fernández. La de Llançà també té un any productiu: plata en el Campionat de Catalunya sub21, i bronze al d’Espanya sub-21 i en el de Catalunya júnior. I, Crespo, tercera el diumenge passat en pes minimosca (-46 kg), venia de penjar-se el bronze en el català júnior.

Edurne Crespo –centre–, amb Anwar Benteib i Nayara Navarro. | EMPORDÀ

Edurne Crespo –centre–, amb Anwar Benteib i Nayara Navarro. | EMPORDÀ / lluís ribera. BARCELONA

Entre Manchester i Alacant

Les properes competicions, en l’àmbit altempordanès, són el Gran Premi Final de Manchester (Regne Unit), aquest cap de setmana amb la presència del rosinc Joan Jorquera, i el Campionat d’Espanya de clubs, del 6 al 10 de desembre a La Nucía (Alacant).