Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres es prepara per rebre la marea rosa de la Cursa de la Dona

La prova se celebra aquest diumenge 5 de novembre i mantindrà els 5 km en la vuitena edició

Figueres es prepara per rebre la marea rosa de la Cursa de la Dona

La 8a edició de la Cursa de la Dona de Figueres se celebrarà aquest diumenge dia 5 de novembre a partir de les 10 del matí, amb sortida al carrer Nou i arribada a la plaça Catalunya. La cursa-marxa solidària figuerenca mantindrà els 5 km de recorregut i es pot fer corrent o caminant. La participació, al damunt de l’asfalt, només està permesa a les dones, i els homes hi poden prendre part com a voluntaris. La Cursa de la Dona de Figueres és organitzada pel Grup Iris, amb el suport de l’Ajuntament de Figueres i de la botiga Valosport, i les inscripcions (11 euros) encara estan obertes.

En els darrers dies, la prova vorejava les 3.000 participants. L’any passat hi van prendre part 4.400 dones i el rècord absolut va ser el 2019 amb 5.500. Tots els beneficis es destinaran per millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer de mama i als seus familiars i a la seva investigació.

Lídia Albert, presidenta del Grup Iris, formada per vuit membres, explica que afronten aquesta edició «amb il·lusió i amb més tranquil·litat que anys anteriors. L’experiència ens dona més seguretat». Sobre el nombre de participants, subratlla que «la cursa va a més, però no ens marquem cap objectiu en números. Tothom qui vingui serà benvingut, l’objectiu és donar-nos a conèixer per si algú ens necessita».

La del 2024, al mes de maig

Les curses de la Dona estan ben esteses a l’Alt Empordà i també se’n celebren, al llarg de l’any, a l’Escala, Castelló d’Empúries, Llançà, Roses i la Jonquera. A l’edició de 2024, la Cursa de la Dona de Figueres és molt probable que s’avanci al mes de maig, i que no se celebri al novembre, per no coincidir amb altres proves.

Prem per veure més contingut per a tu